Un autista pot fer créixer les vendes dels teus serveis

 

Necessites psicòleg.

No em malinterpretis, és un suposar.

Fem un exercici.

Obres Google i cerques “psicòleg a (nom de la ciutat)”

Obres alguns enllaços (dels de la primera o segona pàgina com a màxim) i trobes:

 

  • Hola, soy (nom), psicóloga oficial del centro de (nom). Soy psicóloga sanitaria generalista colegiada nº X, docente y experta en coaching estratégico, con más de 10 años de experiencia y con cientos de pacientes atendidos con éxito.
  • Me llamo (nom), soy Psicóloga clínica y Psicoterapeuta, doctorada por la Universidad Autónoma de Barcelona y formo parte del colectivo oficial del colegio de psicólogos de Cataluña. Dispongo de la acreditación para poder ejercer como psicóloga con orientación clínica y me dedico a la psicoterapia des del año 2002.
  • Al finalizar la Licenciatura de Psicología me inscribí en el COPC (Colegio Oficial de Psicólogos de Cataluña, nº colegiado X) iniciando mi percurso como psicólogo en Barcelona. Concluí mis estudios de Máster en Psicopatología Clínica (Universitat Ramon Llull – Fundación Vidal i Barraquer).
  • Nacida en Barcelona hace XX años. Psicóloga colegiada X por el Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC). Psicóloga General Sanitaria. Licenciada en Psicología por la Universitat de Barcelona (2000). Máster en Psicología Clínica y de la Salud (2004)…

 

Bla, bla, bla….

 

Creus que aquests textos ajuden a que contractin els teus serveis?

 

Això que t’he mostrat són les presentacions dels professionals als seus respectius webs.

Són casos 100% reals.

Amb quin et quedes?

De debò. Necessites psicòleg. Amb quin et quedes? Qualsevol serveix?

La pregunta és retòrica, no cal que responguis.

 

Si entres a les pàgines dels seus serveis, no trobaràs sorpreses. Ve a ser el mateix, poc canvi. Tot, si fa no fa, en la mateixa línia.

Fent una altra cerca en una ciutat propera vaig trobar.

  • Hola, soy (nom). Soy psicólogo. Eso dice el título que me dieron en la Universidad. Por tanto, si esperas magia o milagros sal enseguida de mi página y busca al Harry Potter de la psicología, o a un super coach certificado en magia y superpoderes. En cambio, si quieres (o necesitas) aprender a dominar tu estrés para conseguir una vida más cómoda y feliz, quédate en mi página. Tengo algo que te interesa.

 

Gens glamurós.

Gens pompós.

Cutre? Segons per a qui.

Fresc.

Molt fresc.

Molt… Vull seguir llegint aquesta pàgina.

 

Ara sí. Amb quin et quedes?

Aquest exercici me l’ha inspirat el Dr. Murphy (resident autista) de la sèrie Good Doctor.

En el primer capítol, quan volen refusar la seva candidatura com a resident, li donen l’oportunitat de defensar-la, i li pregunten…

Compte amb la pregunta que si te la faig a tu, potser no tens resposta (així estan escrites algunes webs de psicòlegs, advocats, metges, arquitectes …. No tenen resposta).

 

Transcric.

– ¿Dr. Murphy, me gustaría que nos dijera por qué quiere hacerse cirujano?

– El dia que la lluvia olia a helado, mi conejo se fue al cielo delante de mis ojos. El dia que las tuberias de cobre del viejo edificio olían a comida quemada mi hermano se fue al cielo, delante de mis ojos. No pude salvarlos. Es triste. Ninguno tuvo la oportunidad de hacerse mayor, tenían que hacerse mayores. También tenían que haber tenido hijos y haberlos querido. Y deseo hacer eso posible para otras personas….. Ah. Y también ganar mucho dinero para tener una TV.(Good Doctor Season 1- Episode 1)

 

Potser no ets el Dr. Murphy, però si busques bé, segur que tens una història que impacta.

 

Tots tenim alguna cosa a explicar que pot fer que les persones que ens busquen com a professionals s’enganxin a nosaltres.

 

En fi.

Si trobes que això no fa per tú.

Si creus que només funciona a les sèries.

Si ets més de mostrar que tens “no sé quants” anys d’experiència.

O de publicar els teus màsters, que està bé tenir-los i cal mostrar-los, però de manera més subtil, perquè per si sols no canviaran de forma miraculosa la vida dels teus pacients.

O sento, no podem treballar junts.

 

Si t’agrada el Dr. Murphy i vols que rasquem en la teva història i emocionem els teus clients, en podem parlar.

Aquí.

 

PD1: L’enllaç de dalt, només si t’agrada la presentació del psicòleg que no és Harry Potter.

PD2: el text del psicòleg que no és Harry Potter l’he fet jo per un client. El teu pot ser molt diferent, depèn de la teva història, de la teva professió, dels teus clients…

 

Píndoles d’estratègia, marketing, copywriting i email selling enfocades a vendes. T’oferiré els meus productes i serveis. Si no t’interessa et pots donar de baixa, cap problema.

 I DE REGAL l’ebook:

"Email Selling - com escriure emails que porten vendes"

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *