Política de Privacitat

ResponsableEnric Sullà
FinalitatPrestar la informació i els serveis que em sol·liciti. Poder realitzar comunicacions informatives i publicitàries dels meus productes i serveis per mitjans electrònics (mail, etc)
LegitimacióConsentiment de l’interessat
DestinatarisNo es cediran dades a tercers excepte en el cas que hi hagi l’obligació legal de fer-ho.
DretsAccedir, rectificar i suprimir les dades, així com la resta de drets exposats en la informació addicional.

1. Responsable

 • Titular: Enric Sullà operant en aquest lloc sota la marca comercial Enric Sullà
 • Domicili social: Avinguda Barcelona 35, 1-D, 25001, Lleida (Catalunya)
 • NIF: 43703357E
 • E mail: enricsulla@gmail.com
 • Telèfon: 685 670 900
 • Per a més informació consulti el meu avís legal.

 

2. Finalitat

Les dades de caràcter personal que ens proporciona mitjançant els formularis de la pàgina de contacte de quetrobinelteunegoci.com (en endavant “lloc web”) així com els que ens pugui facilitar en el futur, seran incorporats a un fitxer de dades titularitat d’Enric Sullà i mantingut sota la responsabilitat del despatx.

La finalitat del fitxer és:

 • Gestionar la relació d’Enric Sullà amb els usuaris del lloc web i proporcionar la informació que ens sol·licitin i poder prestar adequadament els serveis que ens contractin i haguem de prestar, així com per poder complir amb les obligacions derivades de la prestació dels mateixos (facturació, etc)
 • Mantenir-lo informat sobre els meus productes i serveis mitjançant l’enviament d’informació comercial, utilitzant la direcció de correu electrònic u altres dades de contacte facilitats per l’usuari amb el seu consentiment exprés.
 • En cas que hagi deixat dades en l’apartat “deixar comentaris” d’algun dels articles del meu blog, a més ens servirà per a publicar el seu comentari amb el nom facilitat (no publicant-se el correu electrònic).

La informació que ens facilita en formularis de recollida de dades és voluntària; no obstant, en cas que no ens indiqui determinades dades imprescindibles per a prestar el servei o complir amb les obligacions legals o fiscals, no podrem prestar-li el servei. Qualsevol manifestació falsa o inexacta que es produeixi com a conseqüència de les dades aportades, així com els perjudicis que aquestes dades inexactes poguessin causar a Enric Sullà seran responsabilitat de l’usuari.

 

3. Temps de conservació:

 Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació contractual, no es sol·liciti la seva supressió per part de l’interessat i no hagin d’eliminar-se per ser necessaris per al compliment d’alguna obligació legal o per a la formulació, exercici i defensa de reclamacions ( a títol informatiu es fa constar que en virtut de la Llei de Prevenció de Blanqueig de Capitals estableix l’obligació legal de conservar els documents durant 10 anys des de l’acabament de la relació contractual).

Les dades facilitades consistents en nom cognoms, DNI , direcció , telèfon i correu electrònic els conservarem per enviar-li informació comercial sempre i quan l’usuari no manifesti la seva negativa  a rebre informació o exerceixi el seu dret de supressió.

Les dades i comentaris i respostes que es publiquin a l’apartat “deixar comentari”, es conservaran i mantindran publicats i accessibles a tots els usuaris de la web, sempre que l’esmentat apartat continuï vigent i en tot cas fins que l’usuari manifesti el seu desig de suprimir-lo.

 

4. Legitimació

La base legal per al tractament de les dades és el seu consentiment.

 

5. Destinataris

Enric Sullà no comunicarà les dades personals a tercers amb excepció que sigui necessari per al compliment de les obligacions legals vinculades amb la prestació de serveis (obligacions administratives, fiscals, judicials, etc) essent destinataris, en aquests casos, les administracions publiques jutjats i altres organismes oficials.

Enric Sullà només permetrà l’accés a les seves dades personals a aquells administradors, col·laboradors o persones dependents que necessitin accedir a les dades personals per raó de l’activitat que desenvolupen en el marc dels serveis contractats.

Enric Sullà contracta els serveis de proveïdor de hosting i correu electrònic a SiteGround Spain S.L. . En tot cas, les seves dades personals els seran cedides exclusivament en cas que sigui estrictament necessari.

 

6. Drets

Els usuaris tenen dret a:

 • Obtenir informació sobre el tractament de les seves dades personals.
 • Accedir a les seves dades personals.
 • Sol·licitar la rectificació de les dades personals.
 • Oposar-se al tractament de les seves dades personals així com sol·licitar la supressió de les mateixes, segons els termes legals establerts.
 • Sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades personals, en casos com:
  • Quan l’exactitud de les dades de que es tragui estigui en dubte.
  • Quan l’usuari no desitja que s’esborrin les dades.
  • Quan les dades ja no siguin necessàries per al fi original però no es poden suprimir per motius legals.

Els usuaris podran exercir els drets esmentats en qualsevol moment mitjançant escrit dirigit a enricsulla@gmail.com. Per a poder tramitar la sol·licitud de l’exercici dels drets, serà necessari comprovar la identitat de l’usuari per la qual cosa la sol·licitud haurà d’incloure nom i cognoms, petició en que es concreta la sol·licitud , direcció a efectes de notificacions, data, signatura i fotocòpia del DNI o document identificatiu vàlid. L’exercici dels drets no afectarà l’accés a la pàgina web.

Per a més informació sobre l’exercici dels drets, pot acudir a la web de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, a la qual també pot dirigir les seves reclamacions.

 

7. Modificació de la política de privadesa

Enric Sullà podrà modificar la present política de privadesa en qualsevol moment, essent publicades les successives versions en el lloc web https://www.enricsulla.com. En qualsevol cas, Enric Sullà comunicarà previ avís les modificacions de la present política que afectin als seus usuaris.