Política de Cookies

1. Què són les galetes?

Una galeta és un fitxer que es descarrega en el seu ordenador o qualsevol dispositiu informàtic a l’accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten emmagatzemar i recuperar informació sobre els usos de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que contingui i de la forma que l’utilitzi, es poden utilitzar per a reconèixer al usuari.

 

2. Quin tipus de galetes existeixen?

Galetes tècniques: Són aquelles que permeten a l’usuari la navegació per una pàgina web, plataforma o aplicació, així com possibilitar la utilització de les diferents opcions o serveis que s’hi contenen, com per exemple el control de tràfic i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a parts restringides, recordar elements que integren una comanda, realitzar un procés de compra, sol·licitar una inscripció, utilitzar elements de seguretat durant la navegació, emmagatzemar continguts per a la difusió d’arxius de vídeo i so o compartir continguts mitjançant les xarxes socials, etc.

Galetes de personalització i de preferències: Són aquelles que permeten a l’usuari accedir al servei amb les característiques generals predefinides, i d’acord amb les seves preferències en relació a paràmetres com l’elecció del idioma o altres preferències, el tipus de navegador mitjançant el qual s’accedeix al servei, la configuració regional des del qual s’accedeix al servei, etc.

Galetes publicitàries: Són aquelles que, ja siguin tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten gestionar eficaçment l’oferta dels espais publicitaris existents en la web, possibilitant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació i mostrar publicitat relacionada amb el perfil de navegació de l’usuari.

Galetes de publicitat comportamental: Són aquelles que permeten la gestió dels espais publicitaris que, donat el cas, l’editor inclogui en la pàgina web, adequant el contingut de l’anunci al contingut del servei sol·licitat o al ús que realitzi d’aquesta pàgina web, analitzant, per aquest motiu, els seus hàbits de navegació a Internet, podent mostrar-lo publicitat relacionada amb el seu perfil de navegació.

Galetes de seguretat: Utilitzades per a possibilitar l’accés al gestor de continguts i a les àrees privades de la web per part de l’editor i titular de la mateixa.

Galetes sobre estat de la sessió: Són aquelles mitjançant les quals es gestiona la interacció de l’usuari amb la web i/o amb els anuncis que es puguin incloure en la mateixa.

Galetes d’anàlisis: Són aquelles que, ja sigui per part nostra o per part de tercers, permeten quantificar el nombre d’usuaris per tal de realitzar una medició i anàlisi estadístic de l’ús que fan els usuaris dels serveis que s’ofereixen. Per a dur a terme aquest objectiu s’analitza la navegació realitzada en la nostra pàgina web i per tal de millorar l’oferta de productes i serveis que se li ofereixen en la web. Aquest lloc utilitza concretament Google Analytics, un servei analític prestat per Google, Inc. amb domicili a Estats Units pel qual s’utilitzen galetes que recopilen informació, inclosa la direcció IP de l’usuari, que serà transmesa, tractada i emmagatzemada per Google en els termes fixats en la web de Google.com., inclosa la transmissió de dita informació a tercers per raons d’exigència legal o quan tercers processen la informació per compte de Google.

Aquesta pàgina web utilitza les galetes, pròpies i de tercers, citades i la duració de les mateixes, les seves propietats i efectes, és de dos anys.

L’usuari accepta expressament, mitjançant la utilització d’aquesta pàgina web, el tractament de la informació recopilada en la forma indicada i per a les finalitats enumerades anteriorment. Així mateix, reconeix la possibilitat de rebutjar el tractament de la citades dades rebutjant l’ús de galetes mitjançant la selecció de la configuració apropiada per a aquesta opció en el seu navegador, coneixent que, amb l’ús de l’opció de bloqueig de galetes en el seu navegador pot no estar-li permesa la utilització plena de totes les funcions de la pàgina web.

Pot permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat en el seu ordenador:


Si té qualsevol dubte sobre la present política de galetes, pot contactar amb Enric Sullà en el correu enricsulla@gmail.com