Blog sobre marketing i vendes amb Copywriting

Psicologia online, COVID-19 i pasta gansa

Diuen que (gràcies al COVID-19) el sector que més està creixent de la sanitat és el de la psicologia online. Jo no ho dic, ni ho sé, però això comenten en alguns digitals i diaris com La Vanguardia. En qualsevol cas, pot tenir certa lògica. Jo estic pitjor del coco ara que fa 2 mesos, i sort que estava bastant

Llegir més...

El mil·lenari art de la pesca i els teus clients

Quan anava a estiuejar al poble de la meva mare, una de les activitats que fèiem de tant en tant era anar a pescar al riu. Perques, o carpes… tant és! Boníssimes, però no hi ha peix amb més espines.   El primer dia que hi vaig anar, com tots els que pujàvem de ciutat, anava preparat amb la canya,

Llegir més...

Què és el Copywriting?

Què és el Copywriting? Aquesta és una de les preguntes que més es fan en l’entorn dels negocis relacionats amb el màrqueting digital. Et dono la meva visió del Copywriting, en menys de 20 paraules.     Si vols que t’ajudi a aconseguir-ho, respon unes preguntes. Aquí.   PD: sempre pots seguir en mode NO.  

Llegir més...

LinkedIn s’ha convertit en una xarxa d’ONG’s

  47.000. Aquest és el resultat d’una cerca a LinkedIn. 12.000 psicòlegs. 8.000 advocats. 40.000 CEO. Sí, sí, el curro de moda té menys resultats de cerca a LinkedIn.   I a LinkedIn trobes 47.000… “ajudo a”. Sí, sí.   “Ajudant” és una de les professions més exercides pels usuaris de LinkedIn. Ara a LinkedIn està de moda ajudar: Ajudar:

Llegir més...

Com escriure de manera persuasiva sense moure’s (quasi) del sofà

  D’entrada, fàcil no és. No vagis a pensar. Costa, per això cobro per fer la feina, jo.   Formació en copywriting Quan vaig trobar l’Isra Bravo, el meu copywriter de capçalera, li vaig comprar totes les seves formacions. La millor inversió que he fet. I d’ell vaig adoptar el seu sistema per a generar idees sobre les quals escriure.

Llegir més...